Сонце...

                пригріває!

Сонце сміється землю пригріває,
Ласкаві промені яскраві посилає.
Весна спішить Зиму прогнати
Всих з жіночим святом привітати.

Килими зелені навкруги застилати,
Весняні квіти різнобарвні дарувати.
Берізки коси довгі розпустили,
Дубочки молоденькі листочки вкрили.

У небі журавлі летять, радісно курличуть,
Із-за океану всих додому кличуть,
Спішать, щоб гнізда вчасно звити
Вигодувати пташенят і знову відлетіти.


Рецензии