Задавай ритм

Давай налаштуємо камертони.
Задавай ритм, я підхоплю.
Хай чують вікна навпроти й сусідні балкони
Наш джем: болю, дикунства й вогню.
.
Мелодія ллється, мов водоспад, відчуваю оазис -
Творіння твоїх віртуозних палців і нот.
Я поки не розумію, як же так сталось,
Замість свідомості й глузду - автопілот.
.
Думки будуть потім, зараз тримай мене міцно,
Так, як свій перший, улюблений інструмент,
Візьми, як акорд.
Я фальшивлю навмисно,
Аби ти повторював знов і знов...
.
Мені так підходить, твій ритм, твій темп і регістр,
Зі мною вступив в резонанс твій баритон.
Для цих децибелів уже запізно,
Але мені в кайф
Звучати з тобою одним в унісон.


Рецензии