Приeмно бути мамою

Приємно бути мамою,
Самою-пресамою,
Милою, тендітною,
І дуже необхідною!

Щось готувать смачнесеньке,
І обійнять малесеньких,
Учить уроки, гратися,
І спортом позайматися,

У річці покупатися,
Про щось нове дізнатися,
У лісі погуляти,
І пісню поспівати

Тихеньку, колискову,
Про ніченьку чудову,
Про зайчика, про котика,
Про зірку й бегемотика.

І казку почитати,
Пошить, помалювати,
Ліпити з пластиліну,
Місити тісто й глину))

За квітами доглянути,
І пофортепіанити,
Поподорожувати,
Попрасувать, попрати.

На тренінга злітати,
Себе щоб прокачати))
Раненько встать, облитися,
І Богу помолитися:

Щоб всі були здорові,
У щасті, у любові
Жили щоб і раділи,
На все щоб мали сили!

Хай квітнуть із роками
Кохані наші мами!!!


13.05.2018 р.
м. Київ


Рецензии