***

В небі зорі засіяли,
Місяць срібний заблищав.
Ніжки цілий день гасали.
Відпочити час настав.
Спить маленьке зайченятко,
Усміхається у сні...
Може сниться, ніби з татком
Їде верхи на коні...
Чи влаштовує змагання
Для колекції машин...
Сон здійснить твої бажання,
мій маленький мужній син.


Рецензии