Роби добро

                Роби добро 
«Роби добро,- навчали батько й мати,-
Лиш ним життєву ниву засівай.
А зла не май ані в душі, ні в хаті,
Навіть в думках нікому не бажай.

Бо все на світі щедро проростає,
І все дає багатий урожай.
Добро Господь сторицею вертає.
Ото ж про це ти завжди пам’ятай.

А зло посієш,  щедро теж уродить,
Вбере у себе силу неземну,
Можливо, й за адресою походить,
А вернеться на точку висхідну».


Рецензии