Ангел на землi

Навколо неї я сьогодні створюю легенду,
Її жіночність я змалюю як ідеал з небес,
Ніколи образ її не загубиться у тренді,
Вона- це життя і просто всього сенс.

Для неї пишуть душевні вірші і картини
Тільки її ім'ям можна називати зірки,
Її шкіра м'якіша найдорожчої тканини,
Та грудьми вона захистить від грому і війни.

Вона велична у своїй неземній доброті,
Лиш її серце вміє по-справжньому любити,
Щасливий той, хто знає її при житті,
Та може в цій любові купатися і жити.

Вона- подруга, цариця і казкова богиня,
Це початок всього, бо вона дарує життя,
Її слова завжди пророчі, а поради-святиня,
І сильніше її любові немає ніде почуття.

Мама- це слово кожному до болю знайоме,
В ньому таяться за нас тихі, нічні  молитви,
Це особиста пожертва, повірте, свідома,
Це завжди перша допомога від горя й біди.

І я не побоюсь її назвати ангелом, святою,
Бо нею завжди буде захоплюватись увесь світ,
Бо заради нас вона навіть пожертвує собою,
Тож цініть, любіть, поки буяє її життєвий цвіт...


Рецензии