Агъа оьзен

Агъа оьзен ташгъыныдай ойланы,
Экибизде болдукъ ону бойлары.
Узатсакъ да етме къоймай къолланы,
Генг авлагъы агъылагъан сувланы.

Сурат кёпюр ярашгъандай ёлукъма,
Гюнеш чыкъгъан, тек къырейлер сорукъмай.
Яралгъанбыз бир-биревге сукъланма.
Насип етмей сюйдюм сувлар уртлама.

Тамурудай яшнатагъан терекни,
Ёл узатар ёкъ ёлдашы юрекни.
Гьаман ёлну янгыз оьтме буюргъан,
Яшав ёлум гьёкюнч гёрме къурулгъан.


Рецензии