Эрокошка. украинский язык

Ерокішка

Ерокішка в думки підкотила вночі
І викотує, граючи (краще б спочи-
ла на лаві), замотаний ключ у нитки
(Ти мережила ними рушникодумки),

Ключ до скриньки, де зніжилось серце моє.
...і навшпиньки, my dear, до ліжка стає,
Ерокішка, хранителька ерососнів...
-дай мені відпочити!!! Бо на... ти мені

Біля дівчини в нашому сні чарівнім ?
Після бійки не машуть руками... І ні-
чого даній оказії я не програв.
Нумо, go із фантазії!!! Спати пора!!!


Рецензии