Дол1 в син1м барв1ночку

Синку мій - моя дитино -
Моя радість, світ, душа,
Моє сонце яснооке,
Ти моє серцебиття!

Будь щасливим та здоровим,
За сто літ міцним мов дуб,
В мирі,в світі кольоровім,
Свою донечку голуб!

Та дружиноньку красуню,
На руках весь вік носи,
Май Марічку за святую,
Своїм щастям дорожи!

Вір мій сонику ти в Бога,
Хай тебе Бог береже,
Сяйвом стелиться дорога,
Янгол світлий стереже!

З днем народження синочку,
Наш хазяїн дорогий!
Долі в синім барвіночку,
В оксамиті польовім!


Рецензии