З Днем Радiо!

Нас РАДIО всiх поєднало!
Напруга зi струмом - рулять!
Нам бутля, звичайно, замало!
Бо там рiднi хвилi бурлять!

Нехай опiр буде мiзерний!
А срум в гаманець - просто ЖАХ!
Та успiх прийде здоровенний -
Напруга побiльше...
в штанцях!
07.05.7526 лето С.М.З.Х. (2018)=GoldKing=


Рецензии