Ой, казала менi мати!

Ой, казала мені мати
У садочок не ходи,
Не люби хлопців багатих,
Бо накоїш ти біди.

Не послухалась матусю,
Та пішла в садок гуляти,
І зустріла там Петруся,
Щоб назавжди покохати!

Ми кохались, милувались,
Аж до ранку на весні,
Палко,палко цілувались
Вибач, мамо ти мені.

Десь поїхав мій коханий,
Залишив мене одну,
Чи не гарна, не бажана?
Чом покинув на біду?

Ой казала ж мені мати…


Рецензии