Що залишиться...

Що залишиться згодом в заплентаних буднями вулицях,
На дитячих майданчиках, де рипить стара каруселя,
У горлянках подвір’їв, де білизна балконів тулиться,
В заґратованих вікнах, коли світло вмикають в оселях?

На межі між світанком і ранньо-сивіючим присмерком,
Поміж тишею й гамором і поснулою пусткою міста,
На околиці я міжсезоння, і з гіркавим присмаком
Тисне в горлі клубок, - щось не встигла сказати, колись-то.

n-на спроба важливе повісти залишиться спробою?
У моїм «ні про що», крім погоди, дощів, забаганок,
Нерозбірливий почерк ста історій одної хвороби,-
Сповідатися вкотре тобі, сподіваючись - не наостанок.


Рецензии