Любов прийшла!

Очі засяяли щастям
Губи в пелюстки склались
Розквітла ти, як маків цвіт,
Під поглядом моїм.
Любов прийшла, коли її не ждали
Постукала не сміливо у серце.
Душу теплом зігріла, розцвіла,
Весна пройшла, за нею літо,
Осінь настала золота
У серці думав пустота,
Аж бач любов’ю Бог нагородив,
Щоб радісно, щасливо ще пожив
Вірші писав, природу величав
Все людство, щоб до миру закликав.


Рецензии