Парк!

Гарно в парку у нас,
На клумбах квіти розквітають,
Різнобарвними бризками
На сонці фонтани вигравають.
Реконструкція пройшла
Парк омолодили,
Нові доріжки проклали
Ялинки, туї посадили.
Літню сцену збудували, 
Для глядачів лавочки поставили.
На свята будуть артисти виступати,
Жителів міста щиро вітати.
      


Рецензии