Весняний сонетик на укр

Чому весна так бавиться з людьми
Малюнком клумб яскраво-веселковим,
Чи, білим посипаючи сади?
Такий контраст буває випадковим?

Чому ми довіряємо смаку
Весни – зарозумілої пустунки,
Що кожен рік свій на земнім віку
Малює різнобарвні візерунки?

Тому, що лід на річках розтаЄ .
Тому, що посміхнулось сонце з неба
І землю розбудило тихо сплячу.

І хай берези, вітром гнуті, плачуть,
Та вже благословення настає –
Відновлення любові душам треба!

Навіяно віршами Лариси Гараган


Рецензии