Са святам, Гродна!

Няма на зямлi раднейшай старонкi,
Чым та,дзе твае каранi.
Мой горад,нiбы у небе ясныя зоркi,
Рассыпау свае камянi.

Касцелы i церквы,над Неманам вербы,
Красу вы сваю збераглi.
Квiтней же,усе болей,счаслiваю долей,
Мой горад на мiрнай зямлi!

Прыпеy:
Са святам ,Гродна,палошчутся знамены,
Са святам,Гродна,зелянеюць клены!
Мой горад,позiрк твой святы и кроткi,
I дзякуй вам,маей Гароднi продкi!

Твая гiсторыя,як сiмвал чысцiнi,
I твае площчы памятаюць днi,
Калi паустау народ супраць вайны
За незалежнасць гродзенскай зямлi!

Сваiм нашчадкам песню мы спяваем
I горад свой усiм сэрцам абдымаем!

Прыпеу.


Рецензии