я кохаю тебе

я кохаю тебе,
ти моя наймиліша у світі,
і чарує мене,краса твоя ніжна,
я кохаю тебе теплим,сонячним літом,
і коли на дворі,зима стоїть сніжна,
я кохаю тебе,як вечір прийде,
і в небі горять срібні свічі,
я кохаю тебе,як сонце зійде,
і зігріє твої милі вічі,
а на світанку,тумани рясні,
квіти,ще сонні ласкають,
я кохаю тебе,я кохаю тебе,
я кохаю.


Рецензии