я щаслива

Я радію я сміюсь як дитятко веселюсь бо без радості не буде щастя і душу загризе нещастя
І з головой в біді втоплюсь
всі дрібнички собираю
понесу собі до раю
Там душі повибираю
Все найкраще їй віддам щоб нежив із нею Хам


Рецензии