Якщо дрочу на фото...

Якщо дрочу на її фото,
Не означає що люблю,
Але роблю я це вже вкотре,
Що скоро сам себе уб'ю...

Клятий інтернет!
Скільки часу просрано на дрочку стільки і монет.
Він як арбалет, кулемет, ба навіть як гранатомет,
Нищить гад мій мозок, тіло і скелет.
Я вже не атлет,
бо спустив всю силу в білий туалет,
Обляпав і паркет, а хотів мінет.

Ну що за ідіот?
Краще рулити пені борд,
Ніж дрочити пеніс, бо

Це шкодить, робить гірше все!
Школа, гімно, вірші, секс...

Мрії і фантазії про те ніби ти в Азії
Дрючиш в дупу гарну дівку -
Маячня! Бо ти учень гімназії.

Тобі ще далеко до жіночих дірок!
Дірки в твоїй голові, бо багато двійок.

А взагалі це неприродно -
Сувати в рот і анальний отвір,
Смоктати клітор, їсти дупу.
Ти що дибіл? То трахай трупа.

Якщо дрочу на її фото,
Не означає що люблю,
Але роблю я це вже вкотре,
Що скоро сам себе уб'ю...


Рецензии