Балюе веснавая квецень...

Балюе веснавая квецень,
а мне самотна на душы.
Нішто не вечнае на сьвеце,
ніхто не абміне імшы.
Сярод гульбы і красаваньня
я прадчуваю хуткі скон.
Дай, Божа,дзетак
узгадаваць нам,
каб іх не загубіла злом!


Рецензии