34. цветет снова весна в нашем краю. песня

Процвітає знов весна у нашім крАю,
Осипає землю своїм цвітом знов!
Вдячну пісню Богу серцем заспіваю,
За всю милість, доброту і за любов!

           Приспів:
Буду славити Ім"я Твоє, Ісусе,
Ти колись подарував мені життя!
Із Тобою я нічого не боюся,
Ти дорога у щасливе майбуття!

              2
Коли чую я пташине щебетання,
Що лунає з розквітаючих дібров,
То душа моя горить одним бажанням,
Разом з ними заспівати Тобі знов!

///////////ПРОІГРАШ////////////////

               3
Хочу завжди в домі Божому радіти
І іти тільки за Господом свохм!
А весна мені поможе зрозуміти,
Яким радісним буде той вічний дім!

             20.04.18.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Слушайте на Ок.


Рецензии
Дуже гарно!!!
Дякую, Ганно!
З повагою,

Иннушка Ин   08.05.2018 00:26     Заявить о нарушении
Велике спасибі, що завітали на мою сторінку!
Дуже рада прочитати приємні слова!
З повагою і теплом!

Ганна Горбатюк   08.05.2018 10:09   Заявить о нарушении