Я сьогоднI загадала

Я сьогодні загадала,
Що зустріну знов тебе.
Мабуть доля жартувала,
І сказала: « не прийде»

Очі сині, очі карі
Ви сьогодні у журбі.
Невеселі, що не в парі,
Так буває у житті.

Ми з тобою не зустрілись,
Але може не ті дні…
Мабуть часом помилились?
Зустріч буде на весні…

Я сьогодні загадала,
Що зустріну тебе знов.
Мабуть доля жартувала,
Що не ти моя любов!


Рецензии