Весенняя песня

Вона немов, весняний промінь,
Собою сяє навкруги.
Висвітлює той давній спомин,
Що ти тримав, лише в собі.
Мов та ріка, стрімка, глибока,
Виходить часто з берегів,
І тануть криги всі потроху,
Та душу покидають холода снігів...
Вона немов, ранкова пісня,
Пташина у вишневому саду.
Що вітер нам приніс між листям,
Але без слів, та я їх все ж знайду...

03.05.2018 (11:40) Ирине Ярына


Рецензии