Лiто

<Людмила Плєвако>

1.
Літо, літо, літо,
Час солідно відпочити,
Є Гаїті і Таїті,
Бора-Бора і Балі.
Та вони далеко –
Там, де не ростуть смереки,
Не летять туди лелеки,
А лелеки не дурні.

Приспів:

Лі-лі-літо, відпочити
Треба вміти з колоритом.
Що нам пальми, крокодили,
Океанські їжаки.
Пані, леді, сеньйорити,
Цей секрет давно відкрито:
Є лайфхак, як відпочити –
Дача, друзі, шашлики!

2.
Літо, літо, літо,
Welcome! Bitte! Bienvenido!
Видатні куточки світу
Кличуть нас на уікенд.
Кралі у бікіні,
Попиваючи мартіні,
Все ще нудяться на віллах
І не відають про те, що

Приспів:

Лі-лі-літо, відпочити
Треба вміти з колоритом.
Що нам пальми, крокодили,
Океанські їжаки.
Пані, леді, сеньйорити,
Цей секрет давно відкрито:
Є лайфхак, як відпочити –
Дача, друзі, шашлики!


Рецензии