Ниченлмхббт? на татарском

Ни ;чен ;л; м;х;бб;т?
Ничек ч;ч;ге бу т;р;з;д; башка су сиб;.

Ни ;чен ;л; м;х;бб;т?
;;м хисл;р инде д; ис;н.

Ни ;чен ;л; м;х;бб;т?
;;м фонтан тормыш балаларыны; бурлить.

Ни ;чен ;л; м;х;бб;т?
;;м ;ете т;ст;ге буяулар перестают яш;рг;.

Ни ;чен ;л; м;х;бб;т?
Юк ут костре.

Ни ;чен ;л; м;х;бб;т?
Болай да салкын ятты.

Ни ;чен ;л; м;х;бб;т?
Закутавшись бу плед мрака.

Ни ;чен ;л; м;х;бб;т?
;;м ;ил грусти кабат гуляет.

Ни ;чен ;л; м;х;бб;т?
;;м я;гыр бродяга к;з яшьл;ре роняет.

Ни ;чен ;л; м;х;бб;т?
;аваплы ми;а кем бел;?

26.04.2018. Вакыты 21:49.

"Почему умирает любовь". На татарском языке.


Рецензии