Пiсенька книголюба -песня-мальчики-

Всі ерудити
у нас в роду.
І я поставив
мету тверду.
Допоки спати
не йдуть пташки –
взахлин читаю
свої книжки.

Приспів:
Розумні книги –
одвічний скарб!
Вони по собі
лишають карб!
Всі ясночолі –
моя сім’я,
дідусь, і тато,
тепер і я!..

Читач – читаю
давно як слід.
Вже й на портреті
читання слід.
Нівроку гарний
на нім юнак.
Чоло – високе!..
Освіти знак!..

Приспів.

Травень 2018


Рецензии