Marytes romanas su uzsienieciu

Uzsieniecio laiskas

- Miela, Maryte, ar issiilgai manes?
As 20 metu jau tave sapnuoju!
Zinok, ilgai turejau noro as noret taves
Baigiu palikti prota - tik apie tave galvoju!

Ar leisi sau but mano, klausiu dar ;ikart
Mano sirdis jau nori tavo meiles peno
Jei "ne" sakysi - nezinau, ka leisiu sau nutart
Pabaigti i save, o, gal prideti i rankas ant savo...


Рецензии