Не знаю, чо здумки зь якихсь ятвягов

Всэ пышэ Мыкола там во

Пока нас тут не было, нам прісылалі
100 тысяч открыток і шок:
Да вы, друг-товаріш, ув нас на портале
Уж самыj ізысканыj Ёг!

Мы тута с Макрона пылінКі зь сдуВалі.
А Валі, ані все тово ж.
А вы сустракалі калі хоць бы Калі?
А! Так во заjдзі на часок-с.

Ну, многія шас прасыпаціся сталі зь.
І вот: хто-та вааружон ж!
Аднім лі нажатем, хі, пальчіка власті
Сдадут враз увесь эшалон.

Ну, вота, сма3 жа: Арменія встала.
І сразу і не как ф хахлов ж.
Кагда бо вдруг палку как-т перегібають,
То ета ж успех да небёс.

У нас ревалюціі запраста вдрают
Хоть счас: целяфон б сатавоj ш.
І мяса ль тухлятінкаj хутка в мазга вам.
Ты толька паддаjся на понт.

Втіхую-вполшага мы скінем с краватяв
І дажэ прылічных атцов.
А ты jді царапаjсь ешо і да псарні,
Кагда е діагназ ат крот.

Ніхто і не думат, шо гэ там за карма,
Кагда на Расію фсе говнь.
Да нет. Тут преступнік каман2ет арміяj! –
От шо знае нека красотк.

Нікому і на фік ні над помагаты j,
Кагда навыть вдручвають ф хвост.
От мы і прошляпыв аварыjк вчара лі ш.
Ну, задніj хтось скрыл паварот.

Ніякіх сумненяв: ты прав завшы, геніj!
А еслі тут суцьбы пад плот?
Но мы спроців ветра гнал флот.
І нет жэ j стыда ву Махендры.

...ну, шо гэто - сонцэ зашло?
Да мы счас ладошкай Рамо ж!


Рецензии