Как давно мы с табой ни страчалися,

Дарагоj моj зелёныj Васёк!

Что-то в нас тут нікак не завяжеца
Разговор по душам гітё во.
Ну, нікак – ні іголкаj, ні пальчікам
Хоть бы здвінуть Путі Твоі, Бог.

Вот я тут Валентіна лі  прам-такі зь.
Іль я Тару увзнала давно?
І хачу, чтобы все вы одразу жа
Палучылі багахсвав ув псов.

Алігархі, хі, віш лі, залапалі ж
Да такоj адмысловыj кусок:
Пол-Дубая! І навытькы каторгу,
Шо а во с пол-Кітая в Гонь-Коньг-сь.

Нет, я вам отсчытаю вуж зарыкы
Всэ, шо вжрав кажон спрытнынькыj вовк!
Ілі мы шэ ныкак ны хозяева
Разом з Ево а во Когуток?

Ну, нахрэна вам все энті кармочкі.
Да я счас!.. одным махом і дам
Ф7 сазнане, шо все закачаюца.
І Расіjка адразу спасётц.

Ах-ха-ха! Как мы чынна увлажваем
Всякі сь дразгі паміз рыхлых качк!
Ну, ваістіну, нет праваславія j,
Шоб спокоjно в7 Валькам ув храпк. 


Рецензии