Любоу у сто гадоу

Паглядзела я кiно пра любоу з карцiнкамi
I ад страсцi уляглася на дiван с бацiнкамi !
Уляглася на  дiван,ногi задiраю
Ой,ратууце,дахтары,хiба памiраю!

Прiпев.Ой,любоу,хай яе халера!
Дзе знайсцi у сто гадоу бабцы кавалера?

Да саседа у хляве бокам прiтулiлася,
"Што ты,бабка"!,мне крычыць,"хiба ты напiлася?"
Заглянула у магазiн,бачу-там стоiць грузiн,
Сэрца заiграла,ен мне вокам падмiгнуу,-
У обмарок упала!

Прiпев.Ой,любоу,хай яе халера!

       Не глядяць у сто гадоу на бабку кавалеры!

Я курэй пайшла кармiць-
Чую,хтось на мене глядiць.
Можа,то -любоу мая?!
Я аж абамлела!Глядзь-сусэдская свiня
Мне на градкi села!

Целы час яе ганяла на сваiм мапедзе
"Канец света на двары"-думалi суседзi!

Прiпев.Ой,любоу,хай яе халера!
       Кабы спiну не свяло-патрэбны кавалеры!

Так цi не?Як трэба жыць?Усе трэба у меру!
Пра любоу сваю забыць,печку у хаце затапiць,
Ката Ваську пакармiць-,
А любоу у сто гадоу-бабцы на халеру!?


Рецензии