Кожного сплячого

Я ненавидітиму кожного сплячого
Кому не зможу співати пісні уночі.
Кожного мріючого і літаючого,
У своєму химерному сні.

З розуму немов би з даху висотки зійти
Подивитися в очі асфальту сріблясті
Нехай вони вип'ють всі мої творчі грунти,
Щоб прахом по вітру пропасти.

Я ненавидітиму всіх о другій ночі,
Хто не захоче прокинутись і слухати
А усім першим і другим, хто дійсно хоче,
Я буду кричати на вуха.

Ви уявіть на що спроможні творчі жінки,
Якщо тільки їх добряче так розпалити,
Бійтеся усі дрімаючі чоловіки
Я прокинулась, щоб творити.


Рецензии