На усе Його воля

Ми не знаємо, що буде взавтра, тому,
Ще потрібно, частіш, сповідатись...
Він очистить гріхи, треба вірить Йому-
Щоби, падавши, знов, підійматись!

Щоб, з Його допомогою, знову іти,
По життю крізь шторми і ненастя...
Щоби вірну, надійну дорогу знайти,
До бажаного миру і щастя!

Ми не знаємо, що буде взавтра, у нас -
На усе, над усе Його воля...
Пам*ятайте про милість Його кожний час
І до кращого зміниться доля!

Не забудьте, повік, мужній вчинок Його -
Щоб нас, грішних, спасти - Він загинув...
Не жалійте душі Йому, серця свого...
Він помер за людськії провини.


Рецензии