Зiрками

Колись ми станемо зірками.
Обов'язково.
Ми маємо злетіти догори.

Коли вже гасне полум'я в очах
І світ здається не таким чудовим -
Лети!

Та пам'ятай,
Що більш не поврнешся в цей світ,
Яким би він не був.
З коханням або смертю, щастям чи війною.

Чекай.
Зламати можна все в одну секунду.

І боязливо мерехтіли вогники в очах,
І ноги були ватні,
І тремтіли руки,
Коли ще хтось здіймався догори.

Бо це кінець.
Це втрата.
Це поразка.

Планета плаче -
Третій день ідуть дощі.
Не зраджуй їй.

Світ твій.
Тримай міцніше.
Не впусти.

А коли прийде твоя черга стати зіркою,
Заплющуй очі,
Відривайся від землі.

Лети...

31.05.2017


Рецензии