молодiсть

Молодість жива.
Чи ні?
Чиніть опір,
поки можете, поки не на дні.
Це легко, як множити два на два.
Зазирати у дива.
Углиб, у нутро,
хоч і уві сні.
Немає сенсу
давати шанс весні.
Сміліше бий,
співай все ті ж пісні,
Та у всесвітньому гротеску
не загуби
себе.

Як вже спіймали,
вивертай кишені,
Показуй те,
що марить десь удалині.
Ні.
Має ж бути щось святе.

Дивись на зірки,
вони - магнит.
Ти теж,
але напрочуд
плюс і мінус..
Відстань в кілометрах.
Біжи
від вітру
Він наздожене
жене
мене
звідси

29.04.2017


Рецензии