***

Дивись по-новому на те,
що здавалося тобі
несумісним з життям.

Розкрий усі таємниці,
адже вони поглинають тебе,
залишаючи віч-на-віч
з дешевим вином,
безглуздими думками,
каяттям,
забуттям
та іншми речами,
які так заважають жити.

Дивись по-новому на те,
що не давало спокою
вже багато років.

Все стане іншим.
Все зміниться.
Настане кінець.
Завершиться наш
сумний довгий фільм
про муки життя,
безглуздість існування
та нескінченні проблеми

Все зникне.
Усі ці дилеми
залишаться в минулому.

А ти підеш далі.
Ти ж людина,
індивід, застрягший
поміж часових рамок.

Це твій життєвий,
незрозумілий
і такий безглуздий
арешт.

Квітень 2016


Рецензии