Вечiр вихiдного

Вечір вихідного
вдалого вельми,
бо – сім’я – чудово
погуляли ми.
Всолодились полем,
були у ліску.
Навіть я палаци
будував з піску
на ріці – де мавка
поночі брела.
Чарівну водицю
пили з джерела…
...А тепер он – вечір.
До подушки крок.
У вікні бентежне
видиво зірок.
Затуляю очі.
Місяць в лоні вій.
Любо вихідного
вщухнув буревій…

 Травень 2018


Рецензии