Кохання, на усе Життя

Ще зорі жевріють у небі,
І місяць не лягае спати,
Та соловейко на калині,
Почав для милої співати

А верби сплять,стоять в поклоні,
Купають віти у воді,
Із досвітків ідуть дівчата,
Та парубки їх молоді

Вони ходили,босоногі,
В лугах,де шовкова трава,
І гріли прохолоду ночі,
Кохання теплії слова

Через вогонь стрибали хлопці,
Це на Купала роблять всі,
Своїх коханих цілували,
Та мили ножки їм в росі

Разом шукали квітку Щастя,
Що на Купала лиш цвіте,
Надією серця зігріє,
Її проміння,золоте

Ніч Горобина вже минула,
Пішла,коротка,в Небуття,
Та багатьом подарувала,
Кохання,на усе Життя...


Рецензии
Народные мотивы украшают стихотворение.

Владимир Рудов   07.12.2019 19:19     Заявить о нарушении