Не вагайтесь, йдiть всi до Христа

Я щаслива в Господі Христі-
Він Спаситель вічний і живий,
Кожен день і мить благословляє,
Ласкою й любов'ю обгортає.

В Бозі радість, щастя і життя
І щасливе вічне майбуття.
В своє серце ви Христа прийміть,
В покаянні щирому прийдіть.

Змінить Він всю вашу грішну суть
Й допоможе Він такими буть-
Схожими на Господа Христа,
В серденько ввіллється чистота.

Бруд гріховний, помисли-думки,
Все обмиють вод живих струмки.
Не вагайтесь, йдіть всі до Христа-
В Ньому радість, щастя й чистота.


Рецензии