27. 04. 2018

Я завжди цілуюсь на балконах,
В пахощах вина і темноти.
Доки солнце утопає в кронах,
Й ніч вступає в право повноти.

Я завжди цілуюся завчасно,
Доки Вінстон неквапливо догора.
І шепоче вітер сивий млосно,:
"Ще хвилина, й вороття нема"

Я завжди цілуюсь як в останнє,
Наче ми в дешевому кіно.
І проміння сонця б‘є світаннє,
Тут Титанік не іде на дно...

Я отак цілуюсь без двобою,
Шанси відступу рівняючи нулю.
Я завжди цілуюсь не з тобою,
Хлопчику, якого я люблю.

                27.04.18 Харків


Рецензии