Прозорi молодi листочки липи

Прозорі молоді листочки липи
Чарівно сяють в світлі ліхтаря.
Здалека надлітають вітру схлипи...
Кому він свою душу повіря?
Квітнева ніч, захоплива й бентежна,
Геть спокій розбиває на друзки.
У липових листочках обережно
Шукаю я собі нові казки...


26.04.18


Рецензии