Как сон

Мов сон

(Сонет)

А так, як ми з тобою цілувались,
у світі не цілується ніхто,
хоч згодом несподівано прорвалось
двох наших доль благеньке решето.

Ми просто більше вже не зустрічались.
Те, що було, неначе гра в лото,
хтозна чому неждано обірвалось.
Про те, крім Бога й нас, згадає хто?

З дитинства в юність ми переступили.
Шляхи навік, істотно, розійшлись.
У спогадах хіба що залишилось
те, що між нами сталося колись.

Виходить, одне одного любили,
хоча у вірності і не клялись.




© Анатолій Загравенко.


Рецензии