як важко хвор ти тобою

Як важко хворіти
Хворіти тобою
Коли пече серце
Немає спокою
Коли сон такий ніжний
Як муки погані
Коли плакати хочу
Як небо дощами

Як важко хворіти
Хворіти тобою
Коли серце в судомах
Знову і знову
Коли в голові
Лиш думка літає
Як забути тебе?
Відпустити? Благаю..
Скажи, бо без тями
Душа так конає..
Як важко хворіти
А ліків немає


Рецензии