жирафа на укр. яз

В зоопарку бачив я жирафу...
Зріст у неї вищий був за шафу.
Шкіра - в плямах, наче у веснушках,
Голова - дрібонька, ріжки, вушка,
Ніби дві тарелі - добрі очі.
Йде поважно, бігати не хоче,
Бо не зручно рухатися вежі,
В колір цитрусо'вої пожежі.


Рецензии