Благодатна весна

Вітри тихенькі землю розігріли,
бузок зацвів і пахощі роздав,
і грім прогуркотав у небі,
який давно цеї пори чекав.

Сади цвітуть, гудуть над ними бджоли,
весна крокує по землі
і люди,як один, не відчуваючи утоми,
працюють в полі в рідній стороні.

Вони працюють і надіються на диво.
Травневий дощ - це краплі золоті.
Розкати грому і проллється,
у травні дощ - це благодать на всій землі.

А восени,зустрівшись усі разом,
зберемо урожай зі щедрих нив
і будем вдячні ми землі цій теплій,
і травню,що приніс нам щедрих злив.


Рецензии