Материнська молитва

Я- мама, цей статус палає ніжністю в моїх очах,
Солодом меду опікає поціловані дитиною вуста,
І ці незабутні моменти, які ховаються в ночах,
Коли лунає в кімнаті тиха колискова, не гучна.

Коли малесенькі ручки тебе обіймають крізь сон,
Щось бурмочуть, насупивши брівки, сміються,
Коли вже далеко за північ, а справ ще мільйон,
А ти молишся за своє щастя, а сльози все ллються.

Щоб вони росли щасливі, щоб зовсім горя не знали,
І серця щоб не скам'яніли від гордості й людських образ,
О, Боже вбережи, щоб на життєвому шляху не впали,
Щоб не втратили віри, обпікаючи душу сотні раз.

Щоб сльози котились по щічках, лише сміючись,
А коли стане сумно на душі, щоб пам'ятали про маму,
Люб'яче серце, яке тільки для вас живе, б'ючись,
Для якого ваші слова цілющіші любого бальзаму.

Дай їм Боже себе знайти в цьому важкому житті,
Щоб дитинства казка вела безтурботно завжди,
У важкі хвилини слухали тільки своє серце і відчуттів,
Щоб людей до вас вели тільки милосердя сліди.

І щоб наука  з дитинства загартувала характер,
Щоб ви знали що таке співчуття, щирість і любов,
Щоб одного дня сліз від щастя розсипався бісер,
І  ви відчули самі силу материнських молитов...


Рецензии