Буденнiсть

Просто прокинусь, просто умиюсь,
Просто зустрiну свiтанок..
Зроблю чорну каву, вiзьму хлiб i масло,
Але знову не з'iм снiданок.
Просто вдягнуся, вiзьму окуляри,
I знову пiду на роботу.
Сиджу за столом ; i купа паперiв -
Це всi моi зараз турботи.
I кожного дня все одне й те ж саме :
Не живу, а просто iсную.
Нема почуттiв, нема барв у життi.
Хто би знав, як за ними сумую..


Рецензии