ангел

У кожної людини є свій охоронець
Звичка називать ангелом його
Живе він у будинку без стін й склянних віконець
А замість підлоги без скла стоїть вікно
Споглядає часто з будинку на людину
Ходить він за нею, ніби по п'ятам
Мусить захищати він від чортовщини
А сам живе нещасно, ніби на голках
Людина безсердечна без совісті й душі
Не вдячна охоронцеві за свою безпеку
Слова не промовить: "Дякую тобі"
Хоча, сама читає Рей Бредбері, Сенеку
Ангел-охоронець все це пробачає
Захищає далі, хоча в тіні живе
Людина безсердечна цього не помічає
Робить вигляд доброї, але душа гниє


Рецензии