***

Розірвалось намисто
=====================
танго

Ніжним шелестом листя
Літо пестило вуха.
По зеленій алеї
Я тебе проводжав.
Поцілунків намисто
Ти сприймала ледь сухо.
Я тебе, моя феє,
Відпускать не бажав.

Ти відводила очі,
Мов туман виправдання.
Наче полум'ям хмизу,
Догорала любов.
Ледь не крикну: "Не хочу!"
І надію останню,
Мов акорд на репризу,
Позову тебе знов.

Ніжним шелестом листя
Літній день дошепоче.
Захід палко-червоний
Краде постать твою.
Поцілунків намисто,
Мов провіщення ночі,
Розірвалось в долонях...
Одинокий стою.

В.Масагор.

художник Fabian Perez


Рецензии