А ЧАС БiЖИТЬ

Ще не одна весна прийде,
І літо також приголубить,
А осінь швидко промайне
Зима свої сліди загубить.

А час біжить. Куди біжить?
Вже втомлене чоло схилилось.
Душа мовчить. Чому мовчить?
Скажу:«Спочинь, бо ти втомилась»

Де ви юнацькі всі літа,
За вами буду сумувати.
Знов хочу впасти у жита
Вінок сплести із рути – м’яти.


Рецензии