Не ображай мене

Не ображай мене, мій милий.
Відчуй – осінній падолист,
Болючий смуток посивілий
Заносить у життєвий зміст.

Картини радощів і  щастя
Зникають в мареві дощів…
Не добавляй іще ненастя
В калейдоскоп сумісних днів.

Так небагато вже лишилось:
Життя минуло, як вві сні.
І серце від образ стомилось,
І від безглуздої борні…

Не ображай мене, мій милий,
Не дай зламати нас рокам…
В осінній смуток посивілий
Всю ніжність я тобі віддам…


Рецензии